Murat Turizm
Turistik,Eğitim,Ticari,Fuar,Transit gibi ihtiyacınıza göre
vize işlemlerinizi hızlı şekilde yapıyoruz.
Twitter'da Murattur Facebook'da Murattur RSS Bültenimize Kayıt Olun.
Vize Danışma Hattı
+90 312 418 5628
info@murattur.com

Bulgaristan Hakkında Bilgiler ve Vize İşlemleri

Bulgaristan Vize Bilgisi

Murat Turizm Bulgaristan Konsolosluğuda sizin adınıza vize almaya yetkili turizm firmasıdır. 

Uygun fiyatlı, sorunsuz, yetkili bir firmadan Bulgaristan vizesi alabilmek için firmamızın (0312 418 56 28) nolu telefonunu aramanız yeterlidir.
 
Bulgaristan vizeleri Bulgaristan Ankara Büyükelçiliği tarafından verilmektedir.
 
Bulgaristan Vizesi Başvurularının Süreleri :
 
Ticari Vize için :  5 İş Günü 
Turistik Vize için :  5 İş Günüdür.
 
Bulgaristan Vizesi Ana Başvuru Formu :
Turistik Bulgaristan vize başvurularında hazırlaması gereken belgeler
Ticari iş için gereken belgeler
Belgeyi indirmek için tıklayınız.
Ticari Şirket Ortakları için gereken belgeler
Transit Bulgaristan vizesi başvurularında hazırlaması gereken belgeler
Eşler için özel ziyaret vizesinde hazırlanması gereken belgeler
Tedavi Amaçlı vize başvurularında hazırlanması gereken belgeler
Belgeyi indirmek için tıklayınız.
Şöför Vizesi başvurularında hazırlanması gereken belgeler
Belgeyi indirmek için tıklayınız.
Evlilik için D tipi vize
Eğitim - Öğrenim - Araştırma - Öğrenci  Bulgaristan vizesi başvurularında hazırlaması gereken belgeler
Türkiye'ye göç etmiş ve Bulgaristan vatandaşlığını kaybetmiş şahıslar için gereken belgeler
Ziyaret Amaçlı vize başvurularında hazırlanması gereken belgeler
Belgeyi indirmek için tıklayınız.
 
 
Turist Vize
- Eksiksiz doldurulmuş başvuru formu
- 2 adet yeni çekilmiş arka fonu beyaz biometrik fotoğraf
- Konfirmeli otel rezervasyonu
- Uçak veya otobüs rezervasyonu
- Banka hesap cüzdanı(Günlük 50€ olmalı)
- Seyahat sağlık sigortasının aslı ya da fotokopisi(30,000€ teminatlı)
- Pasaport fotokopileri(Fotoğraflı sayfa,Geçerlilik süresi yazılı olan sayfa,Kimlik bilgileri yazılı olan son sayfa)
 
  Not: Pasaport geçerlilik süresi en az 1 yıllık olmalı
 
Misafir Vizesi
- Eksiksiz doldurulmuş başvuru formu
- 2 adet yeni çekilmiş arka fonu beyaz biometrik fotoğraf
- Davetiye(Aslı)
- Otobüs veya uçak rezervasyonu
- Banka hesap cüzdanı(Günlük 50€ olmalı)
- Seyahat sağlık sigortasının aslı ya da fotokopisi(30,000€ teminatlı)
- Pasaport fotokopileri(Fotoğraflı sayfa,Geçerlilik süresi yazılı olan sayfa,Kimlik bilgileri yazılı olan son sayfa)
 
  Not: Pasaport geçerlilik süresi en az 1 yıllık olmalıdır.
 
İşveren Vizesi
- Eksiksiz doldurulmuş başvuru formu
- 2 adet yeni çekilmiş arka fonu beyaz biometrik fotoğraf
- Bulgaristan’daki firmadan davetiye(Ticaret odası onaylı)
- Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak Bulgaristan Konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış seyahat - detaylarını,vize talebinizi ve masrafların kimin tarafından karşılanacağını belirten dilekçe
- Otel rezervasyonu
- Şirket imza sirküleri
- Şirket vergi levhası
- Oda kayıt ve faaliyet belgesi (Yeni tarihli)
- Şirket sicil gazetesi
- Şirket banka hesabı
- Varsa ev tapusu,araç ruhsatı
- Seyahat sağlık sigortası aslı veya fotokopisi(30,000€ teminatlı)
- Pasaport fotokopileri(Fotoğraflı sayfa,Geçerlilik süresi yazılı olan sayfa,Kimlik bilgileri yazılı olan son sayfa)
 
  Not: Pasaport geçerlilik süresi en az 1 yıllık olmalı
 
Çalışan Vizesi
- Eksiksiz doldurulmuş başvuru formu
- 2 adet yeni çekilmiş arka fonu beyaz biometrik fotoğraf
- Bulgaristan’daki firmadan davetiye
- Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak Bulgaristan Konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış seyahat   detaylarını,vize talebinizi ve masrafların kimin tarafından karşılanacağını belirten dilekçe
- Otel rezervasyonu
- Şirket imza sirküleri
- Şirket vergi levhası
- Oda kayıt ve faaliyet belgesi (Yeni tarihli)
- Şirket sicil gazetesi
- SSK işe giriş bildirgesi
- SSK aylık prim bordrosu
- Son 4 aylık maaş bordrosu(Kaşeli-imzalı)
- Seyahat sağlık sigortası aslı veya fotokopisi(30,000€ teminatlı)
- Pasaport fotokopileri(Fotoğraflı sayfa,Geçerlilik süresi yazılı olan sayfa,Kimlik bilgileri yazılı olan son sayfa)
 
  Not: Pasaport geçerlilik süresi en az 1 yıllık olmalıdır.
 
Bulgaristan'da Firma sahipleri için D tipi Bulgaristan vizesi
- Eksiksiz doldurulmuş başvuru formu
- 2 adet yeni çekilmiş arka fonu beyaz biometrik fotoğraf
- Bulgar mahkeme kararı ve faaliyet belge kopyası
- Firmanın vergi levhaları
- Firma banka hesabı
- Tapu veya kira sözleşmesi
- Bulstat Kartı
- Bulgaristan Ticaret Odasına kayıt belgesi
- Vergi borcu yoktur yazısı
- En az 10 sigortalı işçi listesi ve iş sözleşmeleri
- Bulgaristan Ulusal Sigorta Kurumundan noter onaylı kayıt belgesi
- Pasaport fotokopileri(Fotoğraflı sayfa,Geçerlilik süresi yazılı olan sayfa,Kimlik bilgileri yazılı olan son sayfa)
 
  Not: Pasaport geçerlilik süresi en az 1 yıllık olmalıdır.
 
Evlilik için D tipi vize
- Eksiksiz doldurulmuş başvuru formu
- 2 adet yeni çekilmiş arka fonu beyaz biometrik fotoğraf
- Eşinizin Bulgaristan pasaport ve liçna karta fotokopisi
- Bulgaristan evlenme cüzdan fotokopisi
- Banka hesap cüzdanı(Günlük 50€ olmalı)
- Ev tapusu veya kira kontratı ya da ziyaret sırasında konaklama,eş tarafından karşılanacağına dair noter tasdikli    deklaratsiya(Taahhütname)
- Seyahat sağlık sigortası aslı veya fotokopisi(30,000€ teminatlı)
- Pasaport fotokopileri(Fotoğraflı sayfa,Geçerlilik süresi yazılı olan sayfa,Kimlik bilgileri yazılı olan son sayfa)
 
  Not: Pasaport geçerlilik süresi en az 1 yıllık olmalıdır.
 
Öğrenci için D tipi vize
- Eksiksiz doldurulmuş başvuru formu
- 2 adet yeni çekilmiş arka fonu beyaz biometrik fotoğraf
- Üniversite kayıt belgesi
- Bulgaristan Milli Eğitim Bakanlığı tarafından verilmiş belge
- Noter tasdikli öğrencinin velisi tarafından imzalanmış taahhütname
- Seyahat sağlık sigortası(30,000€ teminatlı)
- Pasaport fotokopileri(Fotoğraflı sayfa,Geçerlilik süresi yazılı olan sayfa,Kimlik bilgileri yazılı olan son sayfa)
 
  Not: Pasaport geçerlilik süresi en az 1 yıllık olmalı
 
Türkiye'ye göç etmiş ve Bulgaristan vatandaşlığını kaybetmiş şahıslar
- Eksiksiz doldurulmuş başvuru formu
- 2 adet yeni çekilmiş arka fonu beyaz biometrik fotoğraf
- Bulgaristan Adalet Bakanlığı tarafından verilmiş belge
- Bulgaristan doğum belgesi(Akt za rajdane)
- Nüfus kayıt örneği(Registratsiya na naseleniyeto)
- İsim denklik belgesi(Bulgarca çevirisi yapılmış ve Apostil ile onaylanmış)
- Tapu veya kira sözleşmesi
- Bulgaristan’daki banka hesabı
- Seyahat sağlık sigortası aslı veya fotokopisi(30,000€ teminatlı)
- Pasaport fotokopileri(Fotoğraflı sayfa,Geçerlilik süresi yazılı olan sayfa,Kimlik bilgileri yazılı olan son sayfa)
 
  Not: Pasaport geçerlilik süresi en az 1 yıllık olmalı
 
Transit vize
- Eksiksiz doldurulmuş başvuru formu
- 2 adet yeni çekilmiş arka fonu beyaz biometrik fotoğraf
- Banka hesap cüzdanı(Günlük 50€ olmalı)
- Gidilecek ülkenin vizesi(+ ilgili pasaport sayfasının bir tane fotokopisi
- Seyahat sağlık sigortası aslı veya fotokopisi(30,000€ teminatlı)
- Pasaport fotokopileri(Fotoğraflı sayfa,Geçerlilik süresi yazılı olan sayfa,Kimlik bilgileri yazılı olan son sayfa)
 
  Not: Pasaport geçerlilik süresi en az 1 yıllık olmalıdır.
 
Bulgaristan Pasaportu ve Liçya Karta için
- Bulgaristan doğum belgesi(Udostovereniye za rajdane)
- Bulgaristan’da yerleşim yerinin adresi(Udostovereniye za postoyanen adres)
- 4 adet yeni çekilmiş arka fonu beyaz biometrik fotoğraf
- Eski pasaportun fotokopisi(Var ise)
- Bulgaristan evlenme cüzdanının fotokopisi
 
Önemli Not 
* Diplomatik ve Hizmet Pasaportu Sahipleri Vizeden Muaftır. 
* Büyükelçilik İstenilen Belgelerin Dışında Ek Evrak Talep Edebilir. 
 
Bulgaristan vizesi alabilmek için firmamızın
(0312 418 56 28) numaralı telefonunumuzu aramanız yeterlidir. yada dilerseniz Rezervasyon sayfasından bilgilerinizi bırakın biz sizi arayalım. Vize bilgi rezervasyonu bırakmak için tıklayınız.
Bulgaristan Resimleri
Bulgaristan Müşteri Yorumları | Yorum yazmak için tıklayınız.