Murat Turizm
Turistik,Eğitim,Ticari,Fuar,Transit gibi ihtiyacınıza göre
vize işlemlerinizi hızlı şekilde yapıyoruz.
Twitter'da Murattur Facebook'da Murattur RSS Bültenimize Kayıt Olun.
Vize Danışma Hattı
+90 312 418 5628
info@murattur.com

Fransa Hakkında Bilgiler ve Vize İşlemleri

Fransa Vize Bilgisi

Murat Turizm Fransa Konsolosluğuda sizin adınıza vize almaya yetkili turizm firmasıdır.

Uygun fiyatlı, sorunsuz, yetkili bir firmadan Fransa vizesi alabilmek için firmamızın (0312 418 56 28) nolu telefonunu aramanız yeterlidir.

Fransa vizeleri Fransa Ankara Büyükelçiliği tarafından verilmektedir.

  
BORDROLU ÇALIŞAN OLARAK FRANSA VİZESİ ALMAK İÇİN GEREKLİ OLAN BELGELER

# Sigorta işe giriş bildirgesi fotokopisi, (yeni işe girilmiş ise eski SSK işe giriş bildirgesi gereklidir)
# Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, FRANSA konsolosluğuna, şirket sahibi tarafından yazılan şirketteki görevinizi, seyahat detaylarınızı ve vize talebinizi belirten dilekçe,
# 4 aylık sigorta bildirgesi fotokopisi,
# Son üç aylık bordro fotokopisi,
# Ticari seyahatleriniz için FRANSA da bulunan firmadan davetiye,
# 2 adet resim, (beyaz fonlu ve yeni çekilmiş olması gereklidir)
# Şirketin imza sirkülerinin fotokopisi,
# Banka hesap cüzdanının fotokopisi,
# Pasaport,
# Gayrimenkul tapusu fotokopisi,
# Şirketin vergi levhasının fotokopisi,
# Kredi kartlarının fotokopisi,
# Seyahat süresini içine alan 30.000 € teminatlı seyahat sağlık sigortası,
# Şirkete ait ticari sicil gazetesinin fotokopisi,
# Yeni tarihli faaliyet belgesinin fotokopisi gerekmektedir.

ŞİRKET SAHİBİ OLARAK OLARAK FRANSA VİZESİ ALMAK İÇİN GEREKLİ OLAN BELGELER

# Seyahat süresini içine alan 30.000 € teminatlı seyahat sağlık sigortası,
# Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, FRANSA konsolosluğu nun vize bölümüne yazılmış olan, seyahat detaylarınızı ve vize talebinizi belirten dilekçe,
# Ticari seyahatleriniz için FRANSA da bulunan firmadan davetiye,
# Kredi kartlarının fotokopisi,
# Pasaport,
# Banka hesap cüzdanının fotokopisi,
# Şirkete ait ticari sicil gazetesinin fotokopisi,
# Yeni tarihli faaliyet belgesinin fotokopisi,
# Şirketin imza sirkülerinin fotokopisi,
# Şirketin vergi levhasının fotokopisi,
# 2 adet resim, (beyaz fonlu ve yeni çekilmiş olması gerekli)
# Önceden ayarlanmış olan otel ve uçak rezervasyonları,
# Gayrimenkul tapusu fotokopisi gerekmektedir.

ÖĞRENCİ OLARAK FRANSA VİZESİ ALMAK İÇİN GEREKLİ OLAN BELGELER

# 2 adet resim, (beyaz fonlu ve yeni çekilmiş olması gerekli)
# Anne veya babanın geçerli veya önceden almış olduğu FRANSA vizesinin fotokopisi,
# Eğer öğrenci 18 yaşını doldurmamış ise, FRANSA ya seyahat edebilmesi için anne ve babadan alınan izin kağıdı,
# Aile içerisinde şirket sahibi veya bordrolu çalışanlar var ise yukarıda belirtilen belgelerin tümü eklenmeli,
# Seyahat süresini içine alan 30.000 € teminatlı seyahat sağlık sigortası,
# FRANSA Konsolosluğu nun vize bölümüne yazılmış olan dilekçe,
# Pasaport,
# Okuldan alınan yeni tarihli öğrenci belgesi gerekmektedir.

BORDROLU ÇALIŞAN OLARAK FRANSA VİZESİ ALMAK İÇİN GEREKLİ OLAN BELGELER

# Sigorta işe giriş bildirgesi fotokopisi, (yeni işe girilmiş ise eski SSK işe giriş bildirgesi gereklidir)
# Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, FRANSA konsolosluğuna, şirket sahibi tarafından yazılan şirketteki görevinizi, seyahat detaylarınızı ve vize talebinizi belirten dilekçe,
# 4 aylık sigorta bildirgesi fotokopisi,
# Son üç aylık bordro fotokopisi,
# Ticari seyahatleriniz için FRANSA da bulunan firmadan davetiye,
# 2 adet resim, (beyaz fonlu ve yeni çekilmiş olması gereklidir)
# Şirketin imza sirkülerinin fotokopisi,
# Banka hesap cüzdanının fotokopisi,
# Pasaport,
# Gayrimenkul tapusu fotokopisi,
# Şirketin vergi levhasının fotokopisi,
# Kredi kartlarının fotokopisi,
# Seyahat süresini içine alan 30.000 € teminatlı seyahat sağlık sigortası,
# Şirkete ait ticari sicil gazetesinin fotokopisi,
# Yeni tarihli faaliyet belgesinin fotokopisi gerekmektedir.

ŞİRKET SAHİBİ OLARAK OLARAK FRANSA VİZESİ ALMAK İÇİN GEREKLİ OLAN BELGELER

# Seyahat süresini içine alan 30.000 € teminatlı seyahat sağlık sigortası,
# Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, FRANSA konsolosluğu nun vize bölümüne yazılmış olan, seyahat detaylarınızı ve vize talebinizi belirten dilekçe,
# Ticari seyahatleriniz için FRANSA da bulunan firmadan davetiye,
# Kredi kartlarının fotokopisi,
# Pasaport,
# Banka hesap cüzdanının fotokopisi,
# Şirkete ait ticari sicil gazetesinin fotokopisi,
# Yeni tarihli faaliyet belgesinin fotokopisi,
# Şirketin imza sirkülerinin fotokopisi,
# Şirketin vergi levhasının fotokopisi,
# 2 adet resim, (beyaz fonlu ve yeni çekilmiş olması gerekli)
# Önceden ayarlanmış olan otel ve uçak rezervasyonları,
# Gayrimenkul tapusu fotokopisi gerekmektedir.

ÖĞRENCİ OLARAK FRANSA VİZESİ ALMAK İÇİN GEREKLİ OLAN BELGELER

# 2 adet resim, (beyaz fonlu ve yeni çekilmiş olması gerekli)
# Anne veya babanın geçerli veya önceden almış olduğu FRANSA vizesinin fotokopisi,
# Eğer öğrenci 18 yaşını doldurmamış ise, FRANSA ya seyahat edebilmesi için anne ve babadan alınan izin kağıdı,
# Aile içerisinde şirket sahibi veya bordrolu çalışanlar var ise yukarıda belirtilen belgelerin tümü eklenmeli,
# Seyahat süresini içine alan 30.000 € teminatlı seyahat sağlık sigortası,
# FRANSA Konsolosluğu nun vize bölümüne yazılmış olan dilekçe,
# Pasaport,
# Okuldan alınan yeni tarihli öğrenci belgesi gerekmektedir.

EMEKLİ OLARAK FRANSA VİZESi ALMAK İÇİN GEREKLİ OLAN BELGELER

# Pasaport,
# Seyahat süresini içine alan 30.000 € teminatlı seyahat sağlık sigortası,
# Banka hesap cüzdanının fotokopisi,
# Emeklilik cüzdanının fotokopisi,
# FRANSA Konsolosluğu nun vize bölümüne yazılmış olan dilekçe,
# Gayrimenkul tapusu fotokopisi,
# 2 adet resim, (beyaz fonlu ve yeni çekilmiş olması gerekli)
# Sağlık karnesinin fotokopisi gerekmektedir.

EV HANIMI OLARAK FRANSA VİZESİ ALMAK İÇİN GEREKLİ OLAN BELGELER

# Eşinin geçerli veya eski FRANSA vizesi var ise fotokopisi,
# Seyahat süresini içine alan 30.000 € teminatlı seyahat sağlık sigortası,
# Banka hesap cüzdanının fotokopisi,
# 2 adet resim, (beyaz fonlu ve yeni çekilmiş olması gerekli)
# FRANSA Konsolosluğu nun vize bölümüne yazılmış olan dilekçe,
# Pasaport,
# Eşi çalışıyor ise veya şirket sahibi ise yukarıda belirtilen belgelerin tümü eklenmeli,
# Gayrimenkul tapusu fotokopisi gerekmektedir.

DİKKAT! Yurtdışına seyahat yapanların, seyahat amacına uygun bir tip vize almaları gerekir. Seyahat amacına uygun olmayan vize alan veya seyahat amacını kanıtlayamayan şahıslar, İlgili ülke sınır makamları tarafından ülkeye sokulmayabilir.

 

 

Fransa vizesi alabilmek için firmamızın
(0312 418 56 28) numaralı telefonunumuzu aramanız yeterlidir. yada dilerseniz Rezervasyon sayfasından bilgilerinizi bırakın biz sizi arayalım. Vize bilgi rezervasyonu bırakmak için tıklayınız.
Fransa Resimleri
Fransa Müşteri Yorumları | Yorum yazmak için tıklayınız.