Murat Turizm
Turistik,Eğitim,Ticari,Fuar,Transit gibi ihtiyacınıza göre
vize işlemlerinizi hızlı şekilde yapıyoruz.
Twitter'da Murattur Facebook'da Murattur RSS Bültenimize Kayıt Olun.
Vize Danışma Hattı
+90 312 418 5628
info@murattur.com

Endonezya Hakkında Bilgiler ve Vize İşlemleri

Endonezya Vize Bilgisi

Murat Turizm Endonezya Konsolosluğuda sizin adınıza vize almaya yetkili turizm firmasıdır.

Uygun fiyatlı, sorunsuz, yetkili bir firmadan Endonezya vizesi alabilmek için firmamızın (0312 418 56 28) nolu telefonunu aramanız yeterlidir.

Endonezya vizeleri Endonezya Ankara Büyükelçiliği tarafından verilmektedir. 
 
Ticari Vize

- 2 adet arka fonu beyaz vesikalık resim
- Şirket antetli kağıdına yazılmış seyahat detaylarını belirten dilekçe
- Şirket imza sirküleri fotokopisi
- Şirket faaliyet belgesi fotokopisi
- Şirket vergi levhası
- Şirket ticari sicil gazetesi fotokopisi
- Çalışanlardan SSK işe giriş bildirgesi
- Ticari davetiye
- Banka hesap cüzdanı fotokopisi
- Otel rezervasyonu
- Uçak rezervasyonu
- Pasaportun fotokopisi
  (Fotoğraflı sayfa,Geçerlilik süresi yazılı olan sayfa,Kimlik bilgileri yazılı olan son sayfa

   Not: Pasaport süresi en az vize bitiminden sonra 6 ay geçerli olmalı

Turistik Vize

- 2 adet arka fonu beyaz vesikalık resim
- Şirket antetli kağıdına yazılmış seyahat detaylarını belirten dilekçe
- Şirket imza sirküleri fotokopisi
- Şirket faaliyet belgesi fotokopisi
- Şirket vergi levhası
- Şirket ticari sicil gazetesi fotokopisi
- Çalışanlardan SSK işe giriş bildirgesi
- Banka hesap cüzdanı fotokopisi
- Otel rezervasyonu
- Uçak rezervasyonu
- Pasaportun fotokopisi
   (Fotoğraflı sayfa,Geçerlilik süresi yazılı olan sayfa,Kimlik bilgileri yazılı olan son sayfa)

    Not: Pasaport süresi en az vize bitiminden sonra 6 ay geçerli olmalı

Emekli Vize

- 2 adet arka fonu beyaz vesikalık resim
- İngilizce yazılmış vize talep dilekçesi
- Emekli kart fotokopisi
- Banka hesap cüzdan fotokopisi
- Varsa tapu vb. evrak fotokopisi
- Otel rezervasyonu
- Uçak rezervasyonu
- Pasaportun fotokopisi
   (Fotoğraflı sayfa,Geçerlilik süresi yazılı olan sayfa,Kimlik bilgileri yazılı olan son sayfa)

    Not: Pasaport süresi en az vize bitiminden sonra 6 ay geçerli olmalı

Ev Hanımı

- 2 adet arka fonu beyaz vesikalık resim
- İngilizce yazılmış vize talep dilekçesi
- Eşi çalışanlar için şirket evrakları
- Banka hesap cüzdan fotokopisi
- Varsa tapu vb. evrak fotokopisi
- Otel rezervasyonu
- Uçak rezervasyonu
- Pasaportun fotokopisi
  (Fotoğraflı sayfa,Geçerlilik süresi yazılı olan sayfa,Kimlik bilgileri yazılı olan son sayfa)

   Not: Pasaport süresi en az vize bitiminden sonra 6 ay geçerli olmalı

Öğrenci

- 2 adet arka fonu beyaz vesikalık resim
- Öğrenci belgesi
- 18 yaşından küçük olanlar için muvafakatname
- Anne veya baba tarafından İngilizce yazılmış vize talep dilekçesi
- Anne veya babanın, çocuğu finanse eden kişinin maddi durumunu gösteren evrakları
- Otel rezervasyonu
- Uçak rezervasyonu
- Pasaportun fotokopisi
  (Fotoğraflı sayfa,Geçerlilik süresi yazılı olan sayfa,Kimlik bilgileri yazılı olan son sayfa)

   Not: Pasaport süresi en az vize bitiminden sonra 6 ay geçerli olmalı

 

Endonezya vizesi alabilmek için firmamızın
(0312 418 56 28) numaralı telefonunumuzu aramanız yeterlidir. yada dilerseniz Rezervasyon sayfasından bilgilerinizi bırakın biz sizi arayalım. Vize bilgi rezervasyonu bırakmak için tıklayınız.

 

Endonezya Resimleri
Endonezya Müşteri Yorumları | Yorum yazmak için tıklayınız.